Grand Spinn Superpot (NetEnt) online spēļu automāta apskats

Grand Spinn Superpot ir NetEnt džekpota spēle, kas mūs nogādā atpakaļ greznajos un krāšņajos Art Deco laikos. Šī Grand Spinn versija piedāvā progresīvo super džekpotu.

Šis ir trīs ruļļu un vienas līnijas video spēļu automāts ar Wild reizinātājiem, Nudge funkciju un trīs džekpotiem. Spēļu automātam ir divas versijas: Grand Spinn un Grand Spinn Superpot, no kurām pēdējā ietver progresīvo super džekpotu. Tas ir lielisks papildinājums mūsu augošajai džekpota spēļu kolekcijai, kurā atradīsi arī Mega Fortune, Mega Fortune Dreams un Arabian Nights.

Tev katrā griezienā ir iespēja aktivizēt džekpota laimestu, turklāt Wild reizinātāji kopā ar bīdāmiem ruļļiem veiksmes gadījumā atnesīs zelta monētu lietu!

Nudge jeb bīdīšana

Katru reizi, kad uz ruļļiem ir izveidota uzvaroša kombinācija, tiek aktivizēta Nudge jeb bīdīšanas funkcija. Ja augšējais simbols pirmajā rullī ir tāds pats kā uzvarošais simbols, tad pēc laimesta aprēķināšanas pirmais rullis pavirzās par vienu simbolu uz leju, un laimests tiek piešķirts vēlreiz.

Rullis bīdīsies līdz brīdim, kad augšējais simbols atšķirsies no uzvarošā. Pēc tam šis process tiek atkārtots ar otro un visbeidzot arī ar trešo rulli.

Kad rullis beidz bīdīties, tā augšpusē var būt redzams augšup vērstas bultas simbols. Šādā gadījumā rullis tiks pārvietots uz pašreizējo uzvarošo simbolu virknes apakšu. Tad ruļļi sāks bīdīties un izmaksāt laimestus no šīs pozīcijas, kā aprakstīts iepriekš.

Wild reizinātājs

Wild reizinātāju simboli var parādīties jebkurā vietā uz pirmā līdz trešā ruļļa un aizstāt visus simbolus, izņemot augšup vērstas bultas simbolu un džekpota simbolu.

Viens uzvarošā likmes līnijā esošs Wild reizinātāja simbols laimestu reizinās ar divi, divi Wild reizinātāji laimestu reizinās ar četri, un trīs Wild reizinātāji laimestu reizinās ar astoņi.

Džekpoti

Kad visi ruļļi būs beiguši bīdīties, ruļļu augšpusē var parādīties džekpota simboli. Ja uz katra ruļļa virs uzvarošajiem simboliem ir redzams džekpota simbols, tad spēlētājam tiek piešķirts no šiem džekpota simboliem mazākais džekpota laimests. Piemēram: trīs Mega Jackpot simboli izmaksās Mega džekpotu; divi Mega Jackpot simboli un viens Midi Jackpot simbols piešķirs Midi džekpotu; un viens Mega Jackpot simbols, viens Midi Jackpot simbols un viens Mini Jackpot simbols piešķirs Mini džekpotu.

Ja uz ruļļiem nav uzvarošas kombinācijas, bet likmes līnijā nolaižas trīs Jackpot simboli, tiek piešķirts attiecīgais džekpots atbilstoši augstāk minētajam noteiktumam. Mini džekpots ir nemainīga lieluma, un tas izmaksā 40 monētu laimestu, kas tiek reizināts ar likmes līmeni. Midi džekpots ir nemainīga lieluma, un tas izmaksā 200 monētu laimestu, kas tiek reizināts ar likmes līmeni. Mega džekpots ir nemainīga lieluma, un tas izmaksā 10 000 monētu laimestu, kas tiek reizināts ar likmes līmeni.

ATSLĒGAS VĀRDI

SHARE