Jumbo Stampede spēļu automāta apskats

Lai gan Āfrikas safari tematika mudina domāt pretēji, Jumbo Stampede nebūt nelīdzinās ierastajiem spēļu automātiem, jo tas piedāvā dažus pārsteidzošus un inovatīvus aspektus, kā arī iespaidīgu potenciālu. Šīs spēles sakarā mums ir daudz par ko parunāt, tāpēc ķersimies vērsim pie ragiem.

Pirmkārt, apskatīsim spēles uzbūvi. Tai ir 6×4 ruļļi un 4096 veidi, kā laimēt katrā griezienā. Lai gan individuālie laimesti var nešķist pārāk lieli, piepildot ekrānu ar īstajiem simboliem, potenciālā izmaksa var sasniegt pat 614 400 eiro! Funkciju sarakstā Tu atradīsi Wild simbolus, neskaitāmus bezmaksas griezienus un pat noteiktās situācijās iegūstamus reizinātājus.

LIKMJU VEIKŠANA UN BALVAS

Tāpat kā citos iepriekš izstrādātos iSoftBet spēļu automātos, kurus man ir bijis tas prieks izmēģināt, arī Jumbo Stampede piedāvā €0,01 līdz €1 lielu likmju diapazonu katrā līnijā. Likmēs tas paļaujas tikai uz 20 monētām, kas nebūt nav dārgi spēļu automātā ar 4096 laimestu veidiem. Tātad Tavs likmes diapazons ir no € 0,20 līdz €20 – diezgan pieejama summa vairumam cilvēku.

Balvu maksimālā robeža ir €150, bet, pateicoties 4096 laimestu veidiem, spēle vienā pamata raundā var izmaksāt pat €614 400 (bezmaksas griezieni izmanto 2x/3x Wild simbolus, kas var palielināt laimestus). Izstrādātājs, iespējams, ir noteicis maksimālās izmaksas ierobežojumu, bet līdz šim mēs par to neko neesam dzirdējuši. Spēles izziņotā RTP (teorētiskā spēles izmaksa spēlētājam) ir 95,94% – gana augsta, lai būtu pievilcīga izvēle ikvienam, kurš novērtē citas šī spēļu automāta funkcijas.

JUMBO STAMPEDE SPĒĻU AUTOMĀTA FUNKCIJAS

Funkcijas lielākoties ir salīdzinoši vienkāršas, un Tu tās līdzīgā veidā būsi redzējis citos spēļu automātos, ja kādu laiku esi spēlējis šīs spēles. Sāksim ar Wild saulrieta simbolu, kuru Tu vari iekļaut jaunās laimestu kombinācijās līdzās parastajiem simboliem. Ņemot vērā spēlē izmantoto laimestu veidu sistēmu, Wild simboliem ir vienkāršs uzdevums – tiem vajag tikai atrasties uz īstā ruļļa. Wild simbolus var uzgriezt uz četriem vidējiem ruļļiem.

Ja runājam par Scatter mazā ziloņa simbolu, tad tas Tev dod iespēju iegūt bezmaksas griezienus. Uzgriežot trīs līdz sešus šādus simbolus jebkurā vietā uz ruļļiem, Tu saņemsi astoņus līdz 50 bezmaksas griezienus. Pēc tam uzgriežot divus līdz sešus jaunus Scatter simbolus, Tu atkal aktivizēsi šo funkciju un saņemsi piecus līdz 50 papildus griezienus.

Kā vienu no bezmaksas griezienu priekšrocībām es gribētu pieminēt Wild 2x un 3x reizinātājus, jo tie var ievērojami uzlabot šīs funkcijas sniegtās balvas.

Vēl viens liels pluss bezmaksas griezienu laikā ir fakts, ka Jumbo simbols, kas izmaksā džekpotu, Tev piedāvās savas balvas, uzvedoties kā Scatter simboli. Tev tos vajag tikai redzēt, tiem nav jāatrodas uz blakus ruļļiem.

TEMATIKA UN DIZAINS

Jumbo Stampede spēļu automātam ir Āfrikas safari tematika, kura tiek izmantota ne vienā vien citā spēlē, tāpēc tajā redzamie simboli Tev šķitīs pazīstami. Galvenie simboli ir Āfrikas saulriets, mazi ziloņi, lieli ziloņi (tā saucamie Jumbo simboli), degunradži, leopardi, zebras un antilopes, bet seši cilšu tematikas kāršu simboli dod mazākos laimestus.

SECINĀJUMI

Jumbo Stampede ir labs funkciju klāsts un liels potenciāls, tāpēc mēs varam pievērt acis uz aizraujoša stāsta trūkumu

ATSLĒGAS VĀRDI

SHARE