The Fortune Pig spēļu automāta apskats

Fortune Pig tiek izlaists, lai atzīmētu cūkas gada sākšanos Ķīnā. Tas ir viens no iSoftBet spēļu automātiem, kas papildinās piesātinātu, bet ļoti populāru kategoriju. Domāju, ka Tev tā būs piemērota izvēle, ja esi ķīniešu spēļu automātu fans.

Izstrādātājs nāca klajā ar spēli, kurā ir pieci ruļļi un 25 aktīvas līnijas. Tas ir ļoti krāsains spēļu automāts ar savienotiem Wild simboliem, atkārtotiem griezieniem un bezmaksas griezieniem, kuros ruļļi tiek sinhronizēti, lai Tev palīdzētu iegūt laimestus, kas ir līdz pat 500 reizēm lielāki par Tavu likmi un var sasniegt €12 500.

LIKMJU VEIKŠANA UN BALVAS

Savās likmēs Tu izmantosi 25 monētas, un, kā pats varēsi pārliecināties, tas būs pietiekami, lai visas 25 līnijas būtu aktīvas. Likmes apjomu var mainīt, mainot monētas vērtību, jo līniju skaits paliek nemainīgs. Tu vari sākt ar €0,01 un sasniegt pat €1 līnijas likmi. Tādējādi Tu vienā griezienā vari apgrozīt jebkuru summu robežās no €0,25 līdz €25.

Šajā spēļu automātā vislabākās uzvarošās kombinācijas var izmaksāt likmes reizinājumu ar 20, un tas nozīmē, ka par pilnu ekrānu ar Wild simboliem Tu vari laimēt likmes reizinājumu ar 500. Tas nav pārāk daudz, bet tas noteikti nav arī zemākais no pieejamajiem laimestiem. Ņemot vērā, ka spēļu automātā nav ļoti augstu likmju, džekpots ir tikai €12 500.

FORTUNE PIG SPĒĻU AUTOMĀTA FUNKCIJAS

Iesākumā pievērs uzmanību cūkas simbolam, jo tas ir Wild simbols. Ja tam parādoties uz ruļļiem blakus ir pareizie simboli, cūka palīdzēs izveidot jaunu uzvarošu kombināciju, jo tā aizstās citus simbolus. Protams, tā kā cūka ir atrodama uz visiem pieciem ruļļiem, tā var izveidot pati savu uzvarošo līniju, kas atnes spēļu automāta lielākās balvas, proti, likmes reizinājumu ar 20 par katru līniju.

Ja uz pirmā, trešā un piektā ruļļa jebkurā pozīcijā parādīsies pūķis, Tu nokļūsi Fortune bezmaksas griezienu spēlē. Tajā tiks aktivizēti astoņi bezmaksas griezieni, kuru laikā ruļļi būs sinhronizēti. Pateicoties šai funkcijai, Tu iegūsi divus līdz piecus sinhronizētus ruļļus, kas rādīs vienu un to pašu simbolu līdzīgās pozīcijās. Turklāt tas notiks katrā griezienā. Bezmaksas griezienus nav iespējas iegūt atkārtoti.

Beidzamā ir Cash atkārtotu griezienu funkcija. Tai ir nepieciešami vismaz pieci sarkanie naudas maisi, apmaiņā pret kuriem Tu saņemsi trīs atkārtotus griezienus. Funkcijas laikā Tu krāj šos naudas maisus, un tās noslēgumā Tu saņem naudas balvas no tiem visiem. Atkārtotajiem griezieniem ir vislabākais potenciāls, un runā, ka tie var izmaksāt likmes reizinājumu ar līdz pat 801.

TEMATIKA UN DIZAINS

Šis ir krāsains spēļu automāts ar ķīniešu tematiku, tāpēc ir pašsaprotami, ka ir izmantota arī atbilstoša grafika. Tematikas pamatā ir cūkas gads, jo tas ir vadošais dzīvnieks 2019. gadā. Simbolu starpā redzēsi tempļus, pūķus, naudas kokus, bungas un zelta monētas, kā arī labākos kāršu simbolus. Izskata ziņā šī nav slikta spēle, bet jāsaka, ka tā ne ar ko daudz neatšķiras no vairuma šobrīd izlaistajiem ķīniešu spēļu automātiem.

SECINĀJUMI

Fortune Pig saviem spēlētājiem piedāvā dažas ļoti interesantas funkcijas, un tas ir šīs spēles labākais piedāvājums, jo solītās izmaksas nebūt nav kārdinošas.

ATSLĒGAS VĀRDI

SHARE