Live likmes. Sajūti adrenalīnu

Foto: TT

Eksperta līmeņa spēlētājiem Betsafe piedāvā iespēju veikt live likmes un pārbaudīt savu veiksmi notikuma laikā.

“Live totalizators” nozīmē, ka likmes tiek veiktas konkrētā notikuma laikā, un koeficienti mainās atbilstoši tā norises gaitai. Pieredzējušie spēlētāji apgalvo, ka ar šāda veida likmēm var laimēt vai zaudēt daudz, bet adrenalīna pieplūdums asinīs ir garantēts jebkurā gadījumā.

Patiesiem sporta līdzjutējiem patīk Live totalizators, un viņi prot no tā gūt arī finansiālu labumu, taču iesācējam nevajadzētu paļauties uz regulāru laimēšanu jau no paša sākuma.


Atšķirība starp live likmēm un regulārajām sporta likmēm

Betsafe savā Live totalizatorā piedāvā visas labākās futbola un hokeja spēles, basketbolu, volejbolu, tenisu un citus sporta veidus. Live likmju lapā Tu vari redzēt kalendāru notikumiem, kuros Tu vari veikt likmes uzreiz vai vēlāk.

Live totalizators ir lielisks pārbaudījums Tavai intuīcijai un prasmēm, jo Tev ir saspringti jādomā un jāpieņem pareizi lēmumi īsā laika sprīdī. Tev ir jāizvērtē koeficienti atbilstoši situācijai. Rezultatīvās spēlēs, piemēram, tenisā, basketbolā un volejbolā, koeficienti mainās pēc katra spēles posma, savukārt futbolā un hokejā tas notiek vēl biežāk.

Tu vēro spēli tiešsaistē un izvēlies koeficientus, par kādiem veikt likmes. Dažkārt šķiet, ka uzvara ir neizbēgama, taču sportā var notikt jebkas.

Tieši tāpēc lielākā daļa ekspertu iesaka ņemt vērā dažus vienkāršus padomus, kas palīdzēs izbaudītu notiekošo un dos naudā mērāmus rezultātus.


Kā laimēt, veicot live likmes

Nav prātīgi cerēt uz uzvaru bez nelielas sagatavošanās. Veic Live likmes sporta veidā, kuru Tu labi pārzini. Live totalizators ir aizraujošs, un Tu vari zaudēt visu naudu, to nemaz neapzinoties. Izveido savu stratēģiju pirms tiešraides sākšanās:

• izvēlies noteiktu naudas summu, kuru atvēlēsi likmēm, un nepārsniedz to;

• nemaini spēles taktiku, ja tā nes panākumus;

• pārmērīgi neriskē – veic likmes apdomīgi;

• paturi laimestus savlaicīgi;

• nespēlē par zemiem koeficientiem;

• nemēģini laimēt daudz uzreiz, sāc ar nelielām likmēm.

Spēlējot Betsafe vietnē, Tev nav jāuztraucas par to, cik ātri likmes tiek pieņemtas, par koeficientu stabilitāti un izmaksām. Koncentrējies spēlei un panākumi būs rokas stiepiena attālumā!


Liekot likmes, paļaujies uz loģiku un savām zināšanām

Sports un azarts ir cieši saistīti. Betsafe ir vieta, kur Tava aizraušanās gan ar sportu, gan likmju likšanu nodrošinās lielisku rezultātu. Tu sacenties ar citiem pareizas prognozes izdarošiem ekspertiem, un laimē savu zināšanu, loģikas un intuīcijas dēļ. Bet dažreiz Tev vienkārši veicas, gluži tāpat, kā tas notiek sportā.

Likmju likšana ir aizraujoša izklaide, kas ikvienam ir pieejama vienmēr. Totalizatorā laimē tie, kam tiešām patīk sports un kuri to labi pārzina. Dažos notikumos Tu likmes vari veikt iepriekš, bet Tev ir arī iespēja likt Live likmes, atbalstot savu komandu reālā laikā.

Ja Tevi saista šovbizness vai politika, veic likmes par politiskiem notikumiem vai TV šova iznākumu.

Foto: TT

Neticama koeficientu izvēle

Koeficientu dažādība ir viens no galvenajiem rādītājiem bukmeikera statusam un uzticamībai. Betsafe piedāvā lielisku iespēju izvēli. Vienā spēlē, sacensībās vai cīņā Tu vari veikt ne tikai vienu, bet pat vairākas likmes ar dažādiem koeficientiem. Vienlaicīgi izdari likmi par katras komandas uzvaru vai par neizšķirtu, prognozē rezultātu, un Tu laimēsi neatkarīgi no notiekošā!


Tavs sporta veids Betsafe vietnē

Tradicionāli plašākais piedāvājums ir futbolā un hokejā. Tajos Tu vari izvēlēties no simtiem visā pasaulē notiekošu oficiālu un draudzības spēļu. Taču pat, ja esi skvoša eksperts vai šaha piekritējs, Tu noteikti atradīsi iespēju izdarīt labu prognozi.

Vai cilvēks, kurš nav sporta eksperts, var laimēt totalizatorā? Jā, laimēt var ikviens, kurš ir iedziļinājies likmju likšanas teorijā, daudz spēlē, izmanto konkrētu likmju likšanas sistēmu vai vienkārši paļaujas uz veiksmi.


Daži padomi sekmīgai likmju veikšanai

Lai laimētu, ņem vērā mūsu ekspertu padomus. Profesionāļi izdara savu prognozi, pamatojoties uz pieejamajiem statistikas datiem, nevis slepenu informāciju:

• iepriekšējie komandas vai sportista rezultāti;

• pašreizējais spēlētāju un treneru motivācijas līmenis;

• veselības stāvoklis un sportistu fiziskā sagatavotība;

• turnīra mērķi;

• notikuma norises vieta;

• laikapstākļu prognoze;

• atbildīgais tiesnesis

Neliec paviršas likmes, vadoties pēc apkārt dzirdamiem viedokļiem – izvērtē situāciju pats.

Kāpēc spēlēt Betsafe vietnē ir izdevīgi, ērti un droši:

• plašs likmju un sporta veidu klāsts;

• ērta izvēlne latviešu valodā;

• bonusi un īpašie piedāvājumi;

• klientu atbalsta dienests;

• vairāki naudas iemaksas un izmaksas veidi;

• mēs esam Latvijā licencēti un nodrošinām starptautisku garantiju sistēmas drošībai.

Pārliecinies šeit, cik vienkārši ir veikt likmi. Jebkādu jautājumu gadījumā mūsu klientu atbalsta dienesta komanda vienmēr ir gatava palīdzēt.